+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inspiratie voor je onvergetelijke reis naar Afrika

Voor onze reis door Uganda hadden we ons voorgenomen regelmatig te kamperen, zodat we zelf konden ervaren hoe dit was. Dus bij de auto hadden we een kampeeruitrusting geregeld en trokken we Uganda in. Lake Mburo werd de eerste plaats waar we onze tent opzetten en twee nachten zouden blijven. Het tentje was voorzien van fiber stokken, waarvan één een beetje was geknikt, maar nog wel te gebruiken.

Na een prima nachtrust gingen we de volgende morgen heel vroeg op pad om op zoek te gaan naar luipaarden, die hier volop te vinden zouden moeten zijn. Na twee uur zoeken hadden we nog steeds geen luipaarden gezien. We waren de verkeerde kant op gereden, maar we leerden ook dat ze erg lastig te spotten zijn. Gelukkig zagen we er later in onze reis alsnog een luipaard.

Toen we na ruim twee uur terugkeerden op de campsite zag ons tentje er heel anders uit dan toen we vertrokken. Het lag plat en het bewoog....... Dichterbij gekomen zagen we dat de plaatselijke aapjes bezit hadden genomen van van ons tentje. Drie aapjes speelden op en onder de buitentent. Ze lieten zich niet zomaar wegjagen. Ze keken ons aan alsof ze wilden zeggen: "laat ons nou even, je ziet toch dat we aan het spelen zijn?". Nadat onze boosheid was gezakt hebben we heel hard gelachen......

Gelukkig was het nog vroeg en was één telefoontje voldoende om het probleem op te lossen. Aan het eind van de middag werd er netjes een nieuw tentje bezorgd en konden wij weer rustig slapen.

Martin en Agnes

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.