+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwtjes en weetjes over Amazing African Trips

De UWA (Ugandan Wildlife Authority) verhoogt dit jaar de prijzen voor gorilla trekking, chimp trekking en chimp habituation. Gelukkig zijn de prijzen nog niet zo hoog als in Rwanda, maar toch blijft het een prijzige activiteit. Aan de andere kant; als je toch in Uganda bent is dit iets wat je zeker niet moet overslaan, want een uur bij de gorilla's is toch echt wel een 'once in a lifetime' belevenis. Een uur lang verblijf je bij de gorilla's die je tot zo'n zeven meter kan benaderen.

Wil je toch niet zoveel uitgeven voor de gorilla's, dan raden we je aan de chimps te bezoeken. De beste lokatie om dit te doen is Kibale Forest. Bij de chimpansee trekking blijf je ongeveer een uur bij de chimps, bij de habituation ben je de hele dag onderweg.

Let op: door de hoge prijzen in Rwanda is de vraag naar gorilla permits in Uganda enorm hoog. Hierdoor raken de permits nu (februari 2020) al uitverkocht voor het hoogseizoen in juli/augustus. Zorg dus dat je op tijd reserveert!

Bij reservering moet het volledige bedrag voor de trekkingactiviteiten direct worden betaald aan de UWA om de reservering van de permits definitief te kunnen boeken. Vooraf checken we of er permits beschikbaar zijn, waarna we de aanbetalingsfactuur voor je reis sturen, waarop de bedragen van de permits voor 100% worden opgenomen. Hoe sneller je de factuur betaalt, hoe groter de kans dat de permits niet alsnog voor je neus zijn uitgegeven.

Gelukkig zijn de toegangsprijzen voor de parken en game reserves dit jaar ongewijzigd gebleven.

Onze prijzen voor 2020:

  • Gorilla trekking Bwindi of Mgahinga: € 675,- pp
  • Chimpansee trekking Kibale Forest: € 205,- pp
  • Chimpansee habituation Kibale Forest: € 265,- pp

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.