+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nadat we ons een aantal jaren met veel plezier hebben ingezet voor LiveToSeeAfrica, hebben we besloten Amazing African Trips op te richten en ons te specialiseren in reizen naar Oostelijk Afrika. In onze periode bij LiveToSeeAfrica hielden we ons ook al bezig met Oostelijk Afrika en nu kunnen we ons daar met Amazing African Trips nog meer op concentreren, wat ons reisaanbod alleen maar ten goede zal komen.

Door onze regelmatige reizen naar Oostelijk Afrika hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd. Tijdens iedere reis leren we weer bij en dat gebruiken we in onze reizen. We vinden het erg leuk om onze eigen ervaringen te vertalen in mooie reizen naar Afrika.

Tijdens onze reizen in Afrika verbazen we ons keer op keer over de schoonheid van dit continent; van de dieren die je overal ziet en de prachtige landschappen met meren, rivieren en hoge bergen, maar ook van de vriendelijke, gastvrije en vaak inventieve mensen en kleurrijke lokale markten. Afrika is verbazingwekkend mooi, vandaar de naam 'Amazing African Trips'.

Het reizen zit in mijn bloed. Vroeger, toen de wereld nog niet zo klein was als nu, vooral in Europa. Later gingen de reizen verder, naar Indonesie, Thailand, Midden Amerika, het Caribisch gebied en Egypte. De laatste jaren jaar heb ik mijn hart verpand aan Afrika. Ik heb geleerd dat als je eenmaal in Afrika bent geweest, je besmet raakt met het Afrika virus en blijft terugkomen.

Tegenwoordig maak ik minstens éénmaal per jaar, maar liefst vaker, een reis in Afrika. Ik vind het belangrijk eerst de bestemmingen zelf te zien, alvorens we ze verkopen. We spreken dus uit eigen ervaring, zodat we kunnen vertellen waar je op moet letten en wat echt de moeite waard is om te bekijken. 

Het reizen combineer ik met nog een andere hobby: fotograferen. Het is maar goed dat je tegenwoordig geen fotorolletjes meer gebruikt, maar alles digitaal opslaat, want ik maak tijdens iedere reis honderden en soms wel duizenden foto's. Op een enkele uitzondering na zijn alle foto's op deze website door ons zelf gemaakt.

Ik ben geboren in Bungoma, in de oostelijke Great Rift Valley in het westen van Kenia, niet ver van de Ugandese grens aan de voet van Mount Elgon. Later ben ik verhuisd naar Mombasa aan de kust, waar ik jarenlang heb gewoond en een souvenirwinkel had.

Ik heb veel gereisd in Kenia, maar ik heb ook in veel andere landen voor langere of kortere tijd gewoond, zoals Tanzania, Mozambique, Ethiopie, Nigeria, Ghana en Uganda. Ik ben zeer vertrouwd met Afrika, de mensen en hun cultuur en maak graag gebruik van mijn kennis en ervaring bij het organiseren van onze reizen voor Amazing African Trips.

Inmiddels woon ik alweer geruime tijd in Nederland, maar Afrika blijft natuurlijk toch trekken. Gelukkig maak ik nog regelmatig mooie reizen naar Afrika en het liefst naar die plaatsen die ik nog niet heb bezocht. Dan kan ik weer op zoek naar nieuwe mooie plekken, die ons reisaanbod nog interessanter te maken.

Bij Amazing African Trips onderhoud ik vooral de contacten in de landen in ons reisaanbod, zoals Kenia, Uganda, Rwanda, Tanzania en Ethiopie.

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.