+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie zijn de personen achter Amazing African Trips?

Ik ben geboren in Bungoma, in de oostelijke Great Rift Valley in het westen van Kenia, niet ver van de Ugandese grens aan de voet van Mount Elgon. Later ben ik verhuisd naar Mombasa aan de kust, waar ik jarenlang heb gewoond en een souvenirwinkel had.

Ik heb veel gereisd in Kenia, maar ik heb ook in veel andere landen voor langere of kortere tijd gewoond, zoals Tanzania, Mozambique, Ethiopie, Nigeria, Ghana en Uganda. Ik ben zeer vertrouwd met Afrika, de mensen en hun cultuur en maak graag gebruik van mijn kennis en ervaring bij het organiseren van onze reizen voor Amazing African Trips.

Inmiddels woon ik alweer geruime tijd in Nederland, maar Afrika blijft natuurlijk toch trekken. Gelukkig maak ik nog regelmatig mooie reizen naar Afrika en het liefst naar die plaatsen die ik nog niet heb bezocht. Dan kan ik weer op zoek naar nieuwe mooie plekken, die ons reisaanbod nog interessanter te maken.

Bij Amazing African Trips onderhoud ik vooral de contacten in de landen in ons reisaanbod, zoals Kenia, Uganda, Rwanda, Tanzania en Ethiopie.

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.