+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie zijn de personen achter Amazing African Trips?

Nadat we ons een aantal jaren met veel plezier hebben ingezet voor LiveToSeeAfrica, hebben we besloten Amazing African Trips op te richten en ons te specialiseren in reizen naar Oostelijk Afrika. In onze periode bij LiveToSeeAfrica hielden we ons ook al bezig met Oostelijk Afrika en nu kunnen we ons daar met Amazing African Trips nog meer op concentreren, wat ons reisaanbod alleen maar ten goede zal komen.

Door onze regelmatige reizen naar Oostelijk Afrika hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd. Tijdens iedere reis leren we weer bij en dat gebruiken we in onze reizen. We vinden het erg leuk om onze eigen ervaringen te vertalen in mooie reizen naar Afrika.

Tijdens onze reizen in Afrika verbazen we ons keer op keer over de schoonheid van dit continent; van de dieren die je overal ziet en de prachtige landschappen met meren, rivieren en hoge bergen, maar ook van de vriendelijke, gastvrije en vaak inventieve mensen en kleurrijke lokale markten. Afrika is verbazingwekkend mooi, vandaar de naam 'Amazing African Trips'.

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.