+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie zijn de personen achter Amazing African Trips?

Het reizen zit in mijn bloed. Vroeger, toen de wereld nog niet zo klein was als nu, vooral in Europa. Later gingen de reizen verder, naar Indonesie, Thailand, Midden Amerika, het Caribisch gebied en Egypte. De laatste jaren jaar heb ik mijn hart verpand aan Afrika. Ik heb geleerd dat als je eenmaal in Afrika bent geweest, je besmet raakt met het Afrika virus en blijft terugkomen.

Tegenwoordig maak ik minstens éénmaal per jaar, maar liefst vaker, een reis in Afrika. Ik vind het belangrijk eerst de bestemmingen zelf te zien, alvorens we ze verkopen. We spreken dus uit eigen ervaring, zodat we kunnen vertellen waar je op moet letten en wat echt de moeite waard is om te bekijken. 

Het reizen combineer ik met nog een andere hobby: fotograferen. Het is maar goed dat je tegenwoordig geen fotorolletjes meer gebruikt, maar alles digitaal opslaat, want ik maak tijdens iedere reis honderden en soms wel duizenden foto's. Op een enkele uitzondering na zijn alle foto's op deze website door ons zelf gemaakt.

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.