+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reizen in Afrkia is een avontuur

Zoals de titel vermeldt, reizen in Afrika is echt een groot avontuur. En dat blijft ook alleen een avontuur als je je goed voorbereidt. Afrika is een andere wereld en dat maakt het zo aantrekkelijk, maar daar schuilt ook een risico in. Wij hebben altijd met erg veel vakantievoorpret ons van te voren verdiept in de mogelijkheden en de onmogelijkheden van onze reisbestemmingen. Om dat zinvol te doen zijn er een aantal plekken waar je terecht kan:

  • Om te beginnen is het goed om de site van het ministerie te raadplegen waarop een overzicht wordt gegeven van de te verwachten risico’s in de verschillende landen en regio’s: site Buitenlandse zaken
  • Verder zijn er legio landengidsen te koop in de boekhandel en biedt internet een scala aan informatie met handige tips om je voor te bereiden op een verblijf in Afrika.
  • Daarnaast hebben wij als Amazing African Trips veel ervaring met het reizen in Afrika. We hebben ons reisaanbod dan ook zo vormgegeven, dat we onnodige risico’s vermijden. Van de andere kant is op safari gaan juist het gevaar van wilde beesten opzoeken en bewust gebieden bezoeken waar gezondheidsrisico’s zijn, zoals malaria of andere ziekten waar we ons tegen moeten beschermen.

Op vakantie in Afrika is en blijft een bijzondere belevenis en met een goede voorbereiding en het goed navolgen van adviezen, wordt het een echt onvergetelijke ervaring.

 

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.