+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe boek ik een reis bij LiveToSeeAfrica

Inspiratie opdoen

We hopen je met onze inspiratiepagina en ons gevarieerde aanbod van reizen naar Afrika te kunnen overtuigen om de uitdaging van een avontuurlijke reis aan te gaan. Wij hebben alle reizen zelf met heel veel plezier gemaakt en hopen dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt. We kunnen ons goed indenken dat je geïnspireerd bent geraakt, maar dat er ook nog wel een aantal vragen zijn. Het kan ook zijn dat je al een heel aardig beeld hebt gekregen van wat je wilt, echter dat zie je niet geheel vertaald in het huidige aanbod.

Afstemmen

Een vakantie wordt alleen maar een succes als het ook echt voldoet aan je wensen en daarvoor moet je goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden. We hopen dan ook dat je de vrijheid voelt om ons zoveel mogelijk vrijblijvend te vragen over de mogelijkheden van ons aanbod of eventuele onduidelijkheden. De mail is daar uitermate geschikt voor en we zullen er voor zorgen dat we je op alle vragen zo snel mogelijk een tevredenstellend antwoord terugmailen. Als je liever persoonlijk je reis wilt bespreken, dat kan natuurlijk ook. Als je overtuigd bent dat je een bepaalde reis wilt gaan maken, kun je per mail aangeven dat je deze reis wilt boeken. Wij zorgen er dan voor dat je per mail de reisovereenkomst ontvangt. Met de compleet ingevulde en getekende reisovereenkomst geef je ons de definitieve opdracht om de reis te gaan boeken. Uiterlijk twee weken voor vertrek krijg je van ons alle reisbescheiden thuisgestuurd.

Maatwerk

Het kan ook zijn dat je net iets meer wilt dan het huidige aanbod of dat je een aantal reisdoelen op een ander manier aan elkaar wilt koppelen. Er is heel veel mogelijk en het lukt vrijwel altijd om dit ook te realiseren. Als je zo’n verzoek hebt, kun je ons opdracht geven om samen met je jouw plannen te gaan inventariseren om te komen tot een concreet reisvoorstel.  Voor de uitvoer van deze opdracht stellen we een offerte op met daarin de uit te voeren werkzaamheden. Na akkoord gaan we aan de slag en komen we gezamenlijk tot het definitieve reisvoorstel. Daarna kun je ons opdracht geven de reisovereenkomst op te stellen en na ondertekening is de reis officieel geboekt.

Latere aanpassingen

Het kan gebeuren dat je de reis al definitief hebt laten vastleggen en dat je toch nog bedenkt iets te willen toevoegen of bijvoorbeeld het anders in te plannen. Je was uitgegaan van 3 dagen zonder programma, echter nu wil toch voor één van die dagen invulling om alsnog die waterval te bezoeken. Je bent er per slot van rekening niet iedere dag. Dat is geen probleem en kan in de meeste gevallen wel aangepast worden mits tijdig aangegeven. Voor het doorvoeren van veranderingen in het definitieve reisprogramma brengen we wel kosten in rekening en zijn we afhankelijk van de mogelijkheden van derden waar wij mee samenwerken. Vanzelfsprekend zullen we dit eerst met je bespreken, zodat je zelf de overweging kan maken of je het aanpassen de moeite waard vindt.

Voor de verdere details rond boekingen en alle andere voorwaarden verwijzen we naar de algemene voorwaarden van Amazing African Trips op deze site.

 

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.