+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genieten van je reis zonder je zorgen te maken over je veiligheid en het verloop en zeker weten dat je op de mooiste plekken komt met altijd dat beetje extra uitleg en aandacht van je gids. Reizen in kleine groepen waar voldoende ruimte is voor ieder zijn eigen reisbeleving.

Amazing African Trips organiseert begeleide reizen naar verschillende bestemmingen. Reizen met begeleiding betekent voor ons dat je de zekerheid hebt dat je op vakantie gaat met iemand die daar speciaal voor opgeleid is. Iemand die snapt dat het om jouw vakantie gaat en zorgt dat jij jouw vakantie ook optimaal kan beleven. Iemand die zorg voor een goede afstemming bij de uitvoer van het reisprogramma en constant aandacht heeft voor de veiligheid. Iemand die goed bekend is in het gebied en je op meerdere terreinen van interessante informatie kan voorzien.

Soorten begeleid reizen

Op vakantie gaan is heel persoonlijk, de een vind het heerlijk om rustig aan te doen en de ander komt constant tijd te kort. Dat is wel eens lastig als je dat wilt combineren in een groep. We kunnen ons ook voorstellen dat je er niet aan moet denken om in groepsverband op vakantie te gaan, maar dat alleen naar Afrika misschien nog een stap te ver is. We hebben daarop ingespeeld met ons reisaanbod en drie verschillende vormen van begeleid reizen opgezet;

  • Begeleide groepsreis; reizen onder begeleiding van een gids met een kleine groep (max. 5 auto's)
  • Deels-begeleide groepsreis; reizen onder begeleiding van een gids met een kleine groep ( max. 5 auto's ) De gids rijdt de vaste route, waarbij het mogelijk is bepaalde stukken van de reis individueel af te leggen en bepaalde stukken juist gezamenlijk. Een eerste voordeel is dat je de tijd hebt om in je eigen tempo te genieten van je vakantie. Een tweede voordeel is dat je met elkaar, onder begeleiding van je gids wel in die gebieden komt die alleen niet te bereiken zijn. Eigenlijk kan je gewoon lekker zelf op vakantie met de veiligheid en de kunde van de gids altijd in de buurt en wanneer je dat wilt de gezelligheid van de groep.
  • Begeleide individuele reis; alle mogelijkheden voor een eigen individueel programma en een eigen gids die dat kundig kan begeleiden.

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.