+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een reis naar Afrika vraagt een goede voorbereiding en afstemming. De mogelijkheden in Afrika zijn legio, maar de tijd is soms beperkt. In bepaalde seizoenen is reizen minder eenvoudig of zelfs onmogelijk en in sommige gebieden is het goed om te weten wat wel en niet kan in het kader van veiligheid. Amazing African Tips vindt het dan ook heel belangrijk om een goede afstemming te maken tussen wensen en mogelijkheden om van de reis een succes te maken. Reizen in Afrika is nu eenmaal niet standaard, maar echt maatwerk.

Voorbeeldreizen van Amazing African Trips;
Onze reizen naar Afrika zijn geen standaard reizen en zijn met zorg samengesteld om een goede balans te vinden tussen avontuur en veiligheid. Afhankelijk van het seizoen waarin je reis gaat plaatsvinden kunnen de omstandigheden nogal verschillen. Dat zorgt er soms voor dat er kleine aanpassingen doorgevoerd moeten worden in het programma om de reis nog net zo avontuurlijk maar ook veilig te laten verlopen. Wanneer er aanpassingen als gevolg van omstandigheden moeten worden doorgevoerd, nemen we altijd zo snel mogelijk contact op en bespreken we de mogelijkheden. Op deze manier weten we zeker dat we een goed definitief reisplan kunnen maken.

We kunnen ons ook voorstellen dat je zelf in het programma van een voorgestelde reis iets wilt aanpassen. Misschien een dag langer op een plek om nog wat meer rust in te bouwen of om juist meer tijd te hebben voor een activiteit. Dat is heel goed mogelijk en daar is ook alle gelegenheid voor tijdens het gezamenlijk afstemmen van het definitieve reisplan van de voorgestelde reis.

Persoonlijk maatwerk

Je kunt ook een eigen reisprogramma samenstellen. Je hebt al een aantal ideeën voor je vakantie en een bepaalde periode in je hoofd. We gaan dan samen aan de slag om alle wensen en mogelijkheden zo aan elkaar te koppelen zodat het ook echt jouw reis wordt.
Eerst gaan we aan de slag met de inventarisatie van al je wensen. Wanneer we een goed en haalbaar beeld hebben, maken we een offerte voor het opstellen van het definitieve reisplan. Ervaring leert dat het opstellen een aantal keren onderlinge afstemming vraagt. Als alle opties besproken, en alle mogelijkheden vastgelegd zijn in het definitieve reisplan kan deze omgezet worden in de reisovereenkomst.
Amazing African Trips kan dan verder aan de slag om de gehele reis ook daadwerkelijk te gaan vastleggen zodat de reis ook echt een succes gaat worden.

Aanpassingen in de reisovereenkomst

Aanpassingen door Amazing African Trips;
Heel soms komt het voor dat de omstandigheden ons dwingen aanpassingen te moeten doen in het reisprogramma om alsnog de reis op een veilige manier uitvoerbaar te houden. Heftige regenval kan een reis behoorlijk in de war schoppen. Gelukkig hebben we goede contacten en is er altijd wel een oplossing mogelijk. Het spreekt voor zich dat we gelijk contact opnemen en overleggen wat de beste optie is binnen de redelijkheid van de reissom.
Het kan ook voorkomen dat we geconfronteerd worden met aangepaste prijzen als gevolg van prijsstijgingen of koersschommelingen. Als verschillen te groot worden kunnen we deze prijsverschillen doorrekenen tot 20 dagen voor vertrek. Ook hier zullen we direct contact opnemen en kijken wat de beste opties zijn om de reis alsnog naar alle tevredenheid door te laten gaan.

Aanpassingen door de klant;
We kunnen ons ook voorstellen dat jouw wensen of omstandigheden veranderen al dan niet vrijwillig en dat dit gevolgen heeft voor uitvoer van de reis. In dat geval is het mogelijk alsnog aanpassingen te doen in het overeengekomen reisovereenkomst. Sommige aanpassingen zijn eenvoudig door te voeren, maar als er sprake is van een flinke wijziging in de reisovereenkomst, dan vragen we daar een vergoeding voor om alle kosten af te dekken. Dit geeft ons de mogelijkheid om alles weer op een juiste wijze te organiseren en jou de mogelijkheid te genieten van je aangepaste reis.

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.