+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een Self-drive bieden wij je de mogelijkheid om met een huurauto naar keuze en een van te voren uitgestippeld reisprogramma zelf op pad te gaan.

Zelf rijden, waarbij wij alvast de verschillende accommodaties voor onderweg hebben gereserveerd.

Voordeel van het reizen met een Self-drive is dat je zeker weet dat je op de mooiste plekken komt en dat je voor elke nacht verzekerd bent van een goed en veilig bed. Een ander voordeel is dat je alle tijd aan jezelf hebt. Een keer een ochtend wat langzamer aandoen, in dat ene dorpje wat langer blijven plakken of juist nog die mooie wandeling maken is bij dit type reis prima te doen.

Contactpersonen

Amazing African Trips vindt het belangrijk dat al haar reizen op een vertrouwde en veilige wijze gemaakt kunnen worden. Omdat reizen in Afrika best avontuurlijk is en het soms net even anders gaat dan we gewend zijn, hebben we vanuit Amazing African Trips rond elke reis een netwerk van contactpersonen opgezet, waar je als reiziger op kunt terugvallen. Je kunt altijd contact met ons in Nederland of met onze contactpersoon in Afrika. Onze partners in Afrika zorgen voor een 7 x 24 uur ondersteuning. Heb je een probleem met je auto, dan is er binnen de kortste keren iemand om je weer op weg te helpen

Avontuur in je eigen tempo

Zo reis je met een self-drive op geheel eigen wijze en in je eigen tempo, maar heb je altijd de veiligheid en zekerheid om je heen van een veilige slaapplaats en een lokale contactpersoon. Op deze manier blijft je reis op de juiste wijze avontuurlijk en hoef jij alleen maar te genieten.

Niet overal

Zelf rijden is in een aantal landen mogelijk, maar het kan niet overal. In Ethiopie is het niet toegestaan en in Kenia zijn de wegen dusdanig slecht dat we het geen goed idee vinden daar zelf te rijden. Daarnaast kunnen we in Kenia niet de ondersteuning leveren die we nodig vinden.

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.