+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amazing African Trips biedt als aanvulling op haar reisprogramma een aantal specials en verlengingen. Specials zijn activiteiten die je extra in je reis kunt voegen en je reisprogramma nog spectaculairder maken. De verlengingen die Amazing African Trips aanbiedt zijn bestemmingen die als extra dagen aan je reis worden gekoppeld of als speciale activiteit van één dag. We hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet en bij elke optie aangegeven met welke soort reis het gecombineerd kan worden.

Maak van je reis een amazing avontuur!

Op safari gaan is een hele ervaring. In alle vroegte op pad om van alles te spotten. Je weet nooit wat je tegen gaat komen, maar dat er veel te zien valt staat wel vast. In de meeste gevallen ga je op safari met de auto of soms te voet. Wat als je de kans krijgt om dit vanuit de lucht te ondernemen. 's Morgens in alle vroegte zweef je in de stilte over de uitgestrekte savanne en hebt je een eindeloos zicht op de wereld onder je. Langzaam zie je de zon opkomen en kleurt de wereld zacht rood. In een ballon op safari kun je vanuit een heel nieuw perspectief de mooiste foto's maken en genieten van het eindeloze uitzicht. Eenmaal terug op de grond staat er een lekker drankje en iets te eten klaar om op het succes te toosten.

Je kunt met Amazing African Trips mee op ballonsafari. Dit kun je als speciality boeken bij je safari in de Masai Mara in Kenia. 

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.