+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een enorme diversiteit aan landschappen, wildleven, culturen en activiteiten is Kenia een land met eindeloze mogelijkheden voor reizigers. Het land is ongeveer veertien keer zo groot als Nederland en telt maar liefst 22 nationale parken en 28 nationale reservaten. In het land leven meer dan 50 stammen met bijna even zoveel talen. Gelukkig spreekt men ook overal Engels, want dit is de officiele taal van het land.

In Kenia kan je eindeloos van de prachtige natuur genieten. Je kunt op safari op zoek naar wildlife, maar er is nog veel meer te zien, zoals watervallen, enorm hoge bergen, zoals Mount Kenya en Mount Elgon op de grens van Uganda en veel meren, waarbij je in sommigen ook flamingo's kan zien.

De jaarlijkse grote trek van miljoenen wildebeesten, zebra's, gnoes en gazellen is een spectaculaire gebeurtenis.

Ook de hoofdstad Nairobi is zeker een bezoek waard en wat dacht je ervan om na een mooie safari je vakantie relaxed te beeindigen aan de prachtige stranden aan de Indische Oceaan?

Kortom Kenia is een land met grenzeloze mogelijkheden voor een eindeloze vakantie.

Kenia Horizon Safari Kenia is een land van vele contrasten en grote schoonheid met zeer vriendelijke en warme mensen, en bovenal heeft Kenia een van de beste wildbelevenissen, perfect voor een zeer memorabele safari ervaring. Denk maar aan de grote trek van de gnoes, een van Afrika’s spectaculairste gebeurtenissen.

Deze safari start in de roerige hoofdstad van Kenia en brengt je via agrarisch gebied naar de centrale hooglanden en het Neushoorn reservaat in Solio. Geniet van de unieke kans je te begeven tussen waarschijnlijk de grootste populatie van de bedreigde neushoorns in Afrika. Tijdens een korte rit passeer je de evenaar als je richting Lake Nakuru National Park rijdt, dat bekend staat om zijn grote hoeveelheden prachtig gekleurde flamingo's.

Hierna verblijf je enkele dagen in de indrukwekkende Masai Mara Reserve om je avontuur in de Great Rift Valley te beëindigen. Maar dit is nog niet alles!

 Met een enorme diversiteit aan wildleven is Kenia een land wat veel te bieden heeft. Geen ervaring zal hetzelfde zijn als een eerdere ervaring. Tijdens je bezoek aan Kenia kun je veel verschillende dingen zien en ervaren. Je bezoekt de gavarieerde en prachtige Masai Mara, Lake Naivasha, Amboseli en Tsavo East en West en je eindigt deze geweldige reis in Mombasa, waar je eventueel je reis kan verlengen aan het strand.

Waarschijnlijk is er geen land dat meer staat voor klassieke Afrikaanse safari dan Kenia. Met eindeloze graslanden, begroeid met acasia bomen, is dit het land van 'Out of Africa' en 'Born Free'. Of je nu Lake Nakuru National Park bezoekt, het mooiste kleine park van Kenia, of het tot verbeelding sprekende Masai Mara, met het hele jaar door een enorme variatie aan wildleven.

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.