+31 6 133 300 70

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kenia, safariland bij uitstek

Waarschijnlijk is er geen land dat meer staat voor klassieke Afrikaanse safari dan Kenia. Met eindeloze graslanden, begroeid met acasia bomen, is dit het land van 'Out of Africa' en 'Born Free'. Of je nu Lake Nakuru National Park bezoekt, het mooiste kleine park van Kenia, of het tot verbeelding sprekende Masai Mara, met het hele jaar door een enorme variatie aan wildleven.

'De Mara' zoals dit park vaak liefkozend wordt genoemd, is ook de thuishaven van één van belangrijkste bezienswaardigheden van de natuurwereld: miljoenen gnoes en zebra's die een door krokodillen bewoonde rivier oversteken tijdens hun grote trek over de savanne.

Deze klassieke safari neemt je mee naar het hele scala van Keniaanse landschappen, vergezichten en het massale wildleven van Kenia. Je bezoekt onder andere Amboseli, Lake Naivasha en natuurlijk de Masai Mara. Op plaatsen zoals bji de Ark Lodge kun je heerlijk ontspannen, terwijl de dieren van heel dichtbij te bewonderen zijn, terwijl je geniet van het houtvuur.

Een ballonvaart boven de Masai Mara is optioneel bij deze reis.

 

Oostelijk Afrika

Contact

Amazing African Trips

Igor Strawinskystraat 84

1544 MG Zaandijk

Telefoon: +31 6 133 300 70

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.